-36%

Tudung Sekolah Himayya Mayya Irdina

RM29.00

TUDUNG SEKOLAH TANPA PIN PERTAMA DI MALAYSIA!!

Kenapa anda perlu dapatkan Tudung Sekolah Mayya Irdina dari Himayya

 

AWNING LEMBUT

Gulung masuk beg pun tak patah
Tudung mesra ibu hihihi – senang jaga. basuh la cara mana pun. senang jaga

 

CUTTING MUKA DIJAMIN FIT dan KEJAP

Tak longgar dan tak ketat
Pasti ngam di muka anak anda

 

LUPAKAN SEGALA PIN DAN BROOCH

Design Mayya Irdina yang direka khas dengan saiz muka fleksibel memastikan anda tak perlukan lagi pin atau brooch.
Jauh sekali nak kena menjahit ruang muka besar nak bagi kecil.
Takde lagi la isu cari brooch pagi-pagi sebelum pergi sekolah 🙂
Best kan?

 

KAIN BERKUALITI, TAK CEPAT ROSAK

Material lycra pandora – kain tak jarang dan tak panas.
Sesuai untuk aktiviti harian anak-anak yg aktif ; pergi tuisyen, mengaji, main di taman, kokurikulum, gotong-royong sekolah, main badminton, jogging di taman, eh semua lah!
Ringan dan cepat kering
Material mudah dijaga. masuk washing machine takde masalah.

Cara cuci pun senang. Malah tak perlu iron kot??

 

PILIHAN SAIZ TUDUNG:
ukuran dan umur sebagai panduan sahaja.

Ukur dari dagu hingga ke pusat anak.
Kemudian tambahkan 2 inci.
Pilih ukuran yang terhampir.

 

InshaAllah potongan itu sesuai untuk labuh depan dan belakang anak.

2 SAIZ FAVOURITE:

M – anggaran umur sesuai dari 7 hingga 11 tahun
L – anggaran umur sesuai dari 9 hingga 14 tahun

Cara cuci pun senang. Malah tak perlu iron kot ? ?

 

BAHU CANTIK TERLETAK

Tiada lagi bahu gelebeh jatuh menutupi separuh badan.
Mereka mahu tudung labuh di depan dan belakang sahaja tetapi bahu terletak.
Tidak perlu pin ! Shape tudung ini akan buat ia automatik terletak cantik !

ADA PROMO SKANG! BELI 5 RM100 SAHAJA!!

Boleh campur-campur color, dan boleh juga campur-campur semua jenis Tudung Sekolah Himayya.

Jom !
Pastikan anak anda memakai tudung sekolah paling bergaya tahun ini !

Additional information

Weight 0.3 kg
Size

XS, S, M, L, XL

Color

Putih Snow, Putih Nila, Black, Harry Blue, Basil Green, Pebble Grey, Matcha Green, Navy Blue, Taffy Pink, Sea Blue

You may also like…