logo-email

Ramai orang tak suka telekung yang dia pakai sebab muka dia tak best.

Ramai sangat cakap macam ni.

Tapi Telekung Himayya ni muka dia memang rare. Dahlah takde getah tapi muka dia kejap dan selesa sangat.

Tengok gambar je pun dah rasa best pakai dia kan?

Ada stopper lagi kat tali kepala telekung yang anda tak perlu lagi susah-susah.

Fuh senangnyaaa..!

Material pula dia guna sharmuse crepe yang best sangat bila pakai.

Waktu sejuk, tak sejuk sangat Waktu panas, pun masih rasa sejukk je.

Sangat sesuai bila tengah berpeluh-peluh memasak tu, sarung je bila abang posmen datang depan rumah nak hantar parcel yang puan order online tempohari.

Tak perlu dah risau aurat.

Selalu telekung lain tu panas dan berbau, malu nak jumpa abg posmen selekeh-selekeh. hehe

“Betul ke telekung ni ada poket? “Rare” betul ni??”

Benar puan. Poket ni memang ramai customer suka.

Asalnya untuk letak handphone atau beg duit bila berjemaah di mesjid. Tapi sekarang dah jadi tempat letak beg duit untuk bayar delivery COD depan rumah.

Memang best sangat lah poket ni.

“Wahh. Oklah Saya naklah telekung ni.. Berapa harganya??”

Berpatutan dengan kualiti harganya puan.

Sebelum saya tunjuk harga, jom tengok testimonial pelanggan yang dah pakai Telekung ni

“cantiknyaaaa, nak belilah.. macamana nak beli??”

ehh jap puan.. saya kasitau harga dulu

Harga Asal: RM169/pasang

Harga PROMO MCO: RM99 SAHAJA!!!

Ok puan tekan butang di bawah untuk pilih warna yang puan suka ya..